Mi-am făcut tratament cu KERATINĂ! Merită cu adevărat?

SCOPUL ACESTUI ARTICOL

În acest articol vă voi împărtăși experiența mea cu tratamentul de îndreptare a părului cu keratină… și multe alte povestioare, firește! 😉 

Cum a început totul

Totul a început acum câteva luni… când miorlăiam la Carmen Sima în salon cum că părul meu este foarte deteriorat din cauza coafării excesive din fiecare weekend petrecut în turneu sau la evenimente.

“Nu-ți mai chinui părul, Maria!”

În caz că erați curioși cum de nu am chelit încă după toate coafurile extreme pe care le port și muuuultele creponări și vopsiri, răspunsul este aici!

De aproximativ un an o cunosc pe această zeiță a hairstyling-ului și nu pot spune decât că este definiția cuvântului PROFESIONALISM.

Ea îmi îngrijește PODOABA capilară și se ocupă de starea în care se află, mă scapă de vărfurile despicate, de părul uscat, de culoarea neuniformă pe care mi-o provoc atunci când mă taie gândul să încerc vreun nuanțator și mă ceartă când vin “acasă” cu părul…varză. E o zeiță!

*Salonul unde o puteți găsi pe Carmen se numește Safir Salon și este în Ploiești, în zona liceului Caragiale. !! BIG UP !!

Facebook : Carmen Sima (Hairstylist)

9 LUCRURI DESPRE TRATAMENTUL CU KERATINĂ

Ești pregătit să fii uimit? Nici eu nu eram, stai liniștit…

  1. Părul NU miroase urât de la keratină.
  2. Tratamentul este pe bază de boabe de cafea și alte ingrediente naturale, poate fi folosit și de gravide și nu provoacă reacții adverse.
  3. Părul nu se ondulează dacă intră în contact cu umiditate. (FINALLY YAY)
  4. Dacă folosiți un șampon fără sulf, tratamentul ține chiar și 6 luni! (Găsiți în DM, e ~25 lei)
  5. Odată spălat, părul revine la starea lui (aproape) inițială și rămâne așa dacă îl lăsați să se usuce natural. Se îndreaptă perfect IMEDIAT ce intră în contact cu căldură (uscător de păr, perie de păr etc.).
  6. NU ESTE NEVOIE SĂ MAI FIE ÎNDREPTAT CU VREO ALTĂ USTENSILĂ (placă/perie)
  7. Părul poate fi coafat oricum dorești (bucleeeeee), rezistă și odată ce este spălat, revine la forma sa.
  8. Părul este foarte lucios, moale, are volum, are un aspect sănătos, puternic și îngrijit.
  9. Veți arăta ca niște vedete de Hollywood, ce să mai?!

OK, ZI-NE DE KERATINA AIA ANUL ĂSTA…

GATA CU FOTOSINTE…KERATINA ȘI LA CULCARE TOATĂ LUMEA!!

Glumi.

Am decis, după lupte seculare și câteva decenii, să încerc tratamentul cu keratină, așadar într-o marți seară la ora 8:23 ajung la salon unde Carmen mă aștepta entuziasmată… VENISE MOMENTUL!

Ghiciți cine a ajuns la ora 11 acasă plângând de ciudă și tristețe că are părul prea drept și că miroase urât? NU EU :)! Odată intrată pe ușă am început să-mi flutur părul parfumat, drept și lucios în mod obsesiv și ostentativ în preajma nasului fiecărui membru al familiei (Tomi ieșind cel mai șifonat din treaba asta, că a vrut să se opună… a vrut:) ).

Eram ATÂT de încântată încât, credeți-mă, simțeam că pletele mi se transformă în aripi de pegasus și îmi iau zborul în lumea femeilor cu păr lucios.

Părerea mea este că…

…merită să vă faceți un cadou (“ai auzit, iubiiiii?”) și să încercați acest tratament de îndreptare în cazul în care aveți părul ca și mine (niște oițe bârsane, adorabilele de noi) și vreți să scăpați de stresul îndreptării periodice a podoabei voastre, de teama că la prima ploaie reveniți la starea de “degete în priză”, sau pur și simplu îl vreți mai drept/lucios decât îl aveți deja.

Pentru mai multe detalii, *123#. Glumi 2

În cazul în care nu v-am lămurit 100% în acest manuscris egiptean, aștept întrebările sau nelămuririle pe hello@mariailinca.ro (nu ezitați nici să mă întrebați lucruri random:) )

Dacă v-a plăcut…

… m-ar ajuta să distribuiți acest articol prietenelor, rudelor, mamei, pisicii și surorii, tipei ăleia de la 11-a C care are părul nici prea creț, dar nici prea drept și, NU ÎN ULTIMUL RÂND, să apreciați conținutul și să-mi spuneți părerea voastră!

Pupici cu aromă de marțipan,
ne citim data viitoare.

BEFORE

„Orice chestie cât de aiurită pare, parcă prinde contur așa când o spui tu. Ești foarte talentată.”

@alinaalexandrad, Instagram

„Îți urmăresc profilul zilnic și te urmăream și când eram mică pe holurile liceului și erai la fel de minunată. Te admir mult pentru ceea ce faci.”

@___iuliaaa___

„Nu te știu doar de la TV, ci și de prin liceu, ai un vibe awesome și cu zâmbetul tău luminezi încăperea. Te apreciez mult și ești super.”

@itsbeatricedevon, Instagram

AFTER